وبلاگ

کارگاه آموزشی: دم آورهای سرد قهوه (Cold Brew Coffee)

 

“کارگاه آموزشی: دم آورهای سرد قهوه  (Cold Brew Drinks)”

INTERNATIONAL BARISTA & MIXOLOGY COURSE

 

——

عناوین و سرفصل دروس:

  1. “مقدمه: اهمیت و کاربرد قهوه و چای سرد دم در کافه ها “
  2. “تاریخچه و فرهنگ قهوه و چای سرد دم در جهان”
  3. “آشنایی با انواع دانه قهوه و برگ چای مناسب برای سرد دم”
  4. “آموزش گام به گام تهیه قهوه سرد دم: از انتخاب دانه تا نوشیدنی آماده”
  5. “آموزش گام به گام تهیه چای سرد دم: از انتخاب برگ تا نوشیدنی آماده”
  6. “بررسی تجهیزات مورد نیاز برای تهیه قهوه و چای سرد دم”
  7. “آموزش تکنیک های مختلف برای تهیه قهوه و چای سرد دم”
  8. “اصول و استانداردهای بهداشتی در تهیه و بسته بندی قهوه و چای سرد دم”
  9. “روند ایجاد کسب و کار خانگی و کارگاهی فروش قهوه و چای سرد دم”
  10. “روش های موثر برای بسته بندی و ارائه قهوه و چای سرد دم برای فروش”
  11. “نوشیدنی های ترکیبی با چای و قهوه سرد دم”

 

مدرس دوره : علی رضائی (مدرس بهترین برند قهوه سرد دم در ایران 2018)

__________

🔸تاریخ کارگاه :دوشنبه 17اردیبهشت1403

🔸 ساعت کلاس: دوشنبه و چهارشنبه ساعت 16

🔸شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری

🔸نحوه آموزش دوره: Workshop

 

     

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 

نوع گواهینامه پایان دوره:

  • دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)
  • گردشگری: وزارت میراث فرهنگی
  • کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)

….

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

نشانی ما: چمران – محمودیه – کوچه ۱

تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ – ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲

شماره تماس ما در  دانشگاه شیراز 36132685

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

سبدخرید
آدرس های معتبر سایت https://lamacafe.ir/ و https://coldbrewcoffee.ir/ است
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ما از کوکی ها برای بهبود کارکردن شما با سایت استفاده می کنیم. با استفاده از این سایت شما استفاده ما از کوکی ها را پذیرفته اید.
فروشگاه
0 علاقه مندی
0 آیتم سبد خرید
حساب کاربری